top of page
  • Foto van schrijverBrenda Koper | Meander

Bijzondere uitvaartideeën


Een bijzondere uitvaart is een afscheid zoals u dat wilt

Een afscheid is een bijzonder moment. Een moment dat u met een heel persoonlijke invulling onvergetelijk wilt maken. Wij staan open voor al uw crematie- of begrafenis ideeën. Een standaard uitvaart bestaat voor ons niet. Samen met u zoeken wij naar een passende balans tussen tradities, rituelen en eigen invulling. Zodat het afscheid een weerspiegeling wordt van het leven van de persoon die is overleden.

Inspirerende grote en kleine uitvaarten

We hebben al veel bijzondere uitvaarten mogen verzorgen. Uitvaarten met een groot aantal belangstellenden, bijvoorbeeld in een grote kerk of basiliek. Maar ook kleine, intieme uitvaarten. Zo organiseerde uitvaartbegeleider Brenda een uitvaart met alleen een broer van de overledene. Samen zaten ze in het crematorium naast de kist. Ze praatten over zijn overleden zus en luisterden naar muziek. Een informeel en dierbaar moment. Het komt ook geregeld voor dat mensen kiezen voor een uitvaart thuis. Binnen of in de tuin.

Crematie- of begrafenis ideeën

Welke plek past bij u of de overledene? Is dat thuis, in een uitvaartcentrum, crematorium of kerk? In een café, zalencentrum of museum? Een theater, strandtent of school? Uw uitvaartbegeleider kan u helpen om een plek te regelen. Wij kennen alle geschikte uitvaartlocaties in Zwolle en omgeving.

Comments


bottom of page