top of page

Adviesgesprek


Wij helpen u graag

Zolang we leven en gezond zijn, denken we vaak het liefst niet na over onze dood.
Het is een moeilijk onderwerp. Toch is het bijzonder om zelf de regie
te hebben over uw uitvaart. Om te weten dat de keuzes die u maakt bij u passen.
Wij helpen u graag om uw wensen helder te krijgen.

Samen oriënteren op uw eigen uitvaart

Neem contact met ons op 

Misschien vindt u het prettig om in een gratis adviesgesprek uw wensen te verkennen en vast te leggen. En om zicht te krijgen op zaken als kosten en verzekeringen. Een algemene voorlichting voldoet niet voor iedereen. U bent daarom van harte welkom voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Wij nemen graag de tijd om uw wensen en drijfveren te leren kennen en samen met u te oriënteren op de mogelijkheden.

Een persoonlijke uitdrukking van liefde, zorg en respect

Vroeger was het regelen van een uitvaart eenvoudiger. Binnen de verschillende klassen begrafenissen verliep een uitvaart vrij standaard. Tegenwoordig komt een standaard uitvaart steeds minder vaak voor en maken mensen persoonlijke keuzes. Dat betekent niet dat er geen rituelen en gebruiken meer zijn, maar wel dat mensen daarin zelf kiezen wat bij hen past. Nabestaanden kunnen in een persoonlijke uitvaart hun liefde, zorg en respect uitdrukken. In een gesprek met onze uitvaartbegeleiders komt u misschien tot ideeën waar u nog nooit over nagedacht had.

Een geruststelling voor nabestaanden

Overlijdt u, dan is het voor uw nabestaanden prettig om te weten wat uw wensen waren. Of u bijvoorbeeld begraven of gecremeerd wilt worden. Of u een afscheid in besloten kring wilt of misschien een groots en uitbundig afscheid. Waar u de afscheidsbijeenkomst graag zou willen houden. Misschien heeft u ideeën over een uitvaartkist of over bloemen. Uw nabestaanden geeft het houvast als zij weten hoe de uitvaart eruit moet zien en wat er geregeld moet worden.

bottom of page