top of page
  • Foto van schrijverBrenda Koper | Meander

Duurzame uitvaart Zwolle


Steeds meer mensen vinden het belangrijk dat hun afscheid past bij hun bewuste levenshouding met aandacht voor mens en omgeving. Zij kiezen bijvoorbeeld voor een ecologische kist en digitale rouwaankondiging, natuurbegraafplaats, uitvaartfiets en catering met biologische en/of vegetarische producten.

Wat is een duurzame uitvaart?

Begraven of cremeren, uitvaartkist, vervoer, rouwdrukwerk, catering, bloemen. Bij een uitvaart komt van alles kijken en bij elk van die onderdelen is het mogelijk om bewuste en duurzame keuzes te maken. Wilt u een duurzame uitvaart, dan bent u daarmee natuurlijk niet verplicht om bij alle onderdelen voor de meest duurzame opties te kiezen. Wij bieden geen vast duurzaam pakket. Maar we kunnen u wel informeren over de mogelijkheden die er zijn en de duurzame keuzes die u daarbinnen kunt maken.

Is een duurzame uitvaart duurder?

Sommige producten en diensten zijn duurder als u kiest voor een duurzame variant. Denk aan catering. Andere zijn juist goedkoper, zoals een uitvaartkist. U heeft alle vrijheid om zelf te bepalen hoe duurzaam u de uitvaart wilt en hoeveel geld u daaraan wilt besteden.

Comments


bottom of page