top of page
  • Foto van schrijverBrenda Koper | Meander

Meander Uitvaartbegeleiding: familiebedrijf anno nuAfscheid nemen doet je stilstaan bij wat ertoe doet. Nadat een dierbare is overleden, moet er in korte tijd veel geregeld worden. Samen met de nabestaanden gaan we bij Meander Uitvaartbegeleiding op zoek naar een passende invulling van de uitvaart. De regie behoud je altijd zelf. Wij zijn er om je te begeleiden en, waar gewenst, zorg uit handen te nemen. Zo ontstaat een écht persoonlijk afscheid, dat we zorgvuldig in de geschikte vorm gieten. Om Meander klaar te stomen voor de toekomst, hebben we een gloednieuwe website en magazine gelanceerd. Daarmee laten we je graag zien waar we voor staan en wat we doen.


Ervaring in combinatie met vernieuwende ideeën

Meander Uitvaartbegeleiding is in 1997 opgericht door Marjon Klaassen. In 2013 werd het bedrijf overgenomen door Brenda Koper. Inmiddels wordt het uitvaartbedrijf gerund door Brenda en haar dochter Noah Siebrand. Samen zijn ze verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Ze vullen elkaar goed aan en combineren jarenlange ervaring met frisse, vernieuwende ideeën. Zo ontstaat een écht persoonlijk afscheid, dat zorgvuldig in een geschikte en elegante vorm wordt gegoten.


Onze uitvaartadviseurs zijn jullie ceremoniemeesters

Met liefde, respect en zorg staan Brenda, Noah en de andere medewerkers van Meander voor nabestaanden klaar om een eervol afscheid samen te stellen in Zwolle en omgeving. Wat altijd voorop staat bij de begeleiding, is oprechte persoonlijke aandacht. De uitvaartadviseurs vinden het belangrijk om nabestaanden goed te leren kennen. Op die manier kunnen we nog betere begeleiding bieden en ontstaat een duidelijk beeld van alle wensen. Wij zien onze uitvaartadviseurs als ceremoniemeesters van de uitvaart. Zij zijn er om alles in goede banen te leiden, nabestaanden te begeleiden en wensen op de juiste manier in te vullen.


Uitvaart in Zwolle en omgeving

Midden in het centrum van Zwolle heeft Meander een eigen Afscheidshuis: het stijlvolle en huiselijk ingerichte Huize Hofvliet. Een oase van rust, waar nabestaanden dag en nacht terecht kunnen om in een huiselijke omgeving afscheid te nemen van de overledene. Een persoonlijker en over het algemeen goedkoper alternatief voor opbaren in uitvaartcentrum.


Wil je meer weten over Meander, ons afscheidshuis en onze dienstverlening? Laat je inspireren door ons mooie magazine.
Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page