top of page
  • Foto van schrijverBrenda Koper | Meander

Huize Hofvliet


Huize Hofvliet Zwolle

Aan de monding van het Zwarte Water, in het centrum van Zwolle, ligt Afscheidshuis Huize Hofvliet. Een rustige oase in het hart van de stad. Deze historische villa hebben we helemaal omgebouwd tot een unieke locatie die dienstdoet als afscheidshuis. Nabestaanden krijgen van ons de sleutel overhandigd. Binnenlopen is dag en nacht mogelijk op elk gewenst moment. Huize Hofvliet is van alle moderne gemakken voorzien en in huiselijke sfeer ingericht.


Een afscheidshuis waarin iedereen zich al snel thuis voelt. Met deze intieme sfeer willen we het kille gevoel van een uitvaartcentrum wegnemen. Dat vinden wij belangrijk, want afscheid nemen is een persoonlijk proces waarvoor je tijd en ruimte nodig hebt en een prettige omgeving. In veel gevallen liggen de kosten voor het opbaren in Huize Hofvliet een stuk lager dan bij andere uitvaartcentra.Alle rust en ruimte

In Huize Hofvliet vergeet je al snel dat je in de Zwolse binnenstad bent. Het afscheidshuis is uitstekend geïsoleerd, licht en rustig. Parkeren is voor de deur mogelijk, zodat je als nabestaande snel naar binnen en buiten kunt lopen. Ons afscheidshuis is een vredige plek op een centrale locatie. Van alle gemakken voorzien, zodat je als nabestaande zo lang binnen kunt blijven als je wil. Alleen, of met andere nabestaanden. Op de comfortabele stoelen en banken kun je plaatsnemen om even tot rust te komen.


Wil je geen gebruikmaken van een uitvaartcentrum of een thuisopbaring? In Huize Hofvliet kun je, net als thuis, 24/7 terecht om op geheel eigen wijze afscheid te nemen.


Comments


bottom of page