top of page
  • Foto van schrijverBrenda Koper | Meander

Inspiratie

Als we naasten hebben begeleid bij een uitvaart vragen we hen na de uitvaart in een enquête hoe men onze dienstverlening heeft ervaren en of men nog tips voor ons heeft. We zijn blij te concluderen dat onze hulp gemiddeld met een 9,4 wordt gewaardeerd en vinden het fijn als mensen een mooie suggestie hebben voor aanvulling van onze service.


Laatst was er een mevrouw die ons aanraadde op onze site meer aandacht te besteden aan de tijd die voorafgaat aan het overlijden. Zelf had zij te laat tips aangereikt gekregen die voor haar wel waardevol zouden zijn geweest. Zo besefte ze pas na het overlijden van haar man dat ze nog een mooie fotoreportage van het gezin had kunnen laten maken en dat het fijn was geweest als ze een film had laten maken waar haar echtgenoot nog op had gestaan. Deze waardevolle opmerking was voor mij aanleiding om op internet te kijken welke ideeën er nog meer te vinden zijn.


Het bleek nog niet heel eenvoudig om ideeën te vinden, maar na wat zoekwerk zag ik o.a.; ‘ontwerp samen nog een persoonlijk sieraad’ en ‘zet jullie levensverhaal samen op papier om in boekvorm te laten drukken’. Ik zal de komende tijd verder speuren en de tips die ik vind ergens apart op onze site laten opnemen. Heeft u zelf een mooie, lieve tip voor iemand die een dierbare gaat verliezen dan horen wij dat graag. Het fijnst is als u ons dan mailt: info@siebrand-uitvaartbegeleiding.nl


Brenda Koper Meander Uitvaartbegeleiding

Commentaires


bottom of page