top of page
  • Foto van schrijverBrenda Koper | Meander

Lezing Isa Hoes en Merlijn Kamerling


Je bent niet alleen

Twaalf jaar geleden overleed de in Nederland wereldberoemde acteur en zanger Antonie Kamerling. En daarmee verloor Isa Hoes haar man en Merlijn Kamerling zijn vader. Beiden schreven een boek over dit verlies. Isa Hoes kwam in 2013 met haar megabestseller Toen ik je zag. En tien jaar na Antonie’s dood, in oktober 2020, kwam Merlijn met zijn boek Nu ik je zie, dat een instant succes werd. De boeken blijken ieder op hun eigen manier ontzettend veel impact te maken op de lezers. Ze vinden er troost in, liefde, een gevoel van samenzijn.


Omdat zowel Isa als Merlijn naar aanleiding van hun boeken ontzettend veel vragen kregen over hoe zij hun rouwproces hebben ondergaan (en in hoeverre ze daarin kunnen adviseren), hebben ze de handen in elkaar geslagen, met als resultaat het dit jaar verschenen boek Je bent niet alleen: een liefdevol boek over rouw en omgaan met het verlies van een dierbare.


We hebben Isa en Merlijn benaderd met het verzoek een lezing te geven en zij gaan graag op dit verzoek in. Tijdens de lezing vertellen zij over (hun) rouw en hoe hiermee om te gaan na het verlies van een dierbare. Voel je welkom op deze bijzondere avond op donderdag 24 november in Schouwburg Odeon in Zwolle.


Comments


bottom of page